Lego

Lego kommer ursprungligen från Danmark och är ett av världens starkaste varumärken  inom Leksaker. I början fanns inte så många temat och tyngdpunkten låg på vanliga legokossar och senare på Lego Technic-serien. Idag finns ett antal stora teman inom Lego och ett av det största är Lego Star Wars. Serien har funnits i lite drygt 10 år nu och är Legos största produkt. I temat finns massor av legomodeller från filmen Star Wars som kom i slutet på 1970-talet. Allt ifrån viss scener från filmen till de största rymdskeppen finns att köpa. Några exempel är Republic Starfighter, TIE Fighter och Slave. De senaste nyheterna är Lego Star Wars Millenium Falcon 7965 som finns att köpa hos Busbjörnen.se

Andra populära teman är Lego Atlantis, Lego Kingdoms, Lego Ninjago med flera.Det allra största temat är Lego City där alla vanliga byggnader och maskiner finns. Här hittar du brandstationer, polisstationer, busshållplatser, hamnen, flygplatsen och alla andra roliga ställen som kan besökas i staden.

Vill du handla billigt lego så rekommenderar vi Busbjörnen.se. De säljer Lego till ca 20% lägre pris än i vanliga handeln. Dessutom med snabba leveranser, 1-3 dagar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *