Tramptraktor Röd Smoby RX Bull

En av sommarens favoriter vad gäller leksaker är den fina tramptraktorn från Smoby. Precis lagom i storlek för att passa barn från ca 3-6 år. Motorhuven kan öppnas så att man ser motorn, vilket brukar vara uppskattat i barnens lek. Då kan de göra som pappa och mecka med motorn när traktorn plötsligt fått motorstopp. Traktorns sits kan också justeras för att passa benens längd, så att man får en skön ställning när man trampar.

Med 4 stora hjul och ett ganska stort släp är leken komplett. Barnen älskar att kunna köra runt sina leksaker i traktorns släp. Precis som att barn brukar gillar att köra runt både dockor och leksaker i sin barnvagn.

Köp Tramptraktor Röd Smoby RX Bull här

Lego Svartskäggs skepp 4195

Lego Svartskäggs skepp 4195

En av julens storsäljare är Lego Pirates of the Caribbean, Lego Svartskäggs skepp 4195. Den senaste biofilmen hade premiär i slutet på maj 2011. Piratskeppet är fullmatat med häftiga kanoner, 3 stycken master med stora segel, pirater, svärd, pistoler och skelett.
Dessutom så är det extra häftigt att få leka pirater med legos skepp, just för att det är uppbyggt i delar och kan brytas sönder när kanonkulorna träffar.

Piratskepp är tidlösa leksaker som alltid fungerar. Under min uppväxt så lekte vi med ett Playmobil piratskepp, och det var redan på 80-talet.

Lego Svartskäggs skepp 4195 finns att köpa i Busbjörnens webshop, www.busbjornen.se.

Leksaker på nätet

Hej och välkommen till bloggen om leksaker på nätet.

Här kommer vi att uppdatera er om alla spännande nyheter som kommer inom Leksaker. Det gäller allt ifrån Lego och snowracer till dockor och dockvagnar.

Håll koll på denna sida så att ni inte missar några spännande nyheter om Leksaker på nätet!
Tack för att ni läser vår blogg!